На Донбас з Росії заїхали 15 вантажівок з військовою технікою – СЦКК

 

СММ ОБСЄ продовжує виявляти факти розташування бойовиками російсько-окупаційних військ значної кількості забороненої Мінськими угодами військової техніки на Донбасі. Про це з посиланням на українську сторону Спільного центру з контролю та координації повідомляє прес-служба ООС.

За наявною інформацією, у районах Антрацита та Алчевська виявлено переміщення колони техніки бойовиків, щонайменше 15 вантажівок, які рухалися з боку непідконтрольного пункту пропуску “Довжанський”, що на кордоні з Російєю.

Також за результатами моніторингу СММ ОБСЄ підтверджено розташування 18 гаубиць різного калібру на південний захід від Луганська (район населеного пункту Бугаївка).

У цьому ж районі, та поблизу населеного пункту Шимшинівка Луганської області, за межами відведення спостерігачі Місії задокументували розміщення 32 одиниць танків різної модифікації.

Окрім того, СММ ОБСЄ підтвердили факти розташування військової техніки у житлових кварталах населених пунктів Новоласпа Донецької області та Первомайськ Луганської області. Тут, ними було виявлено 3 броньовані машини (одну типу БТР, дві типу БМП), а також 5 одиниць броньованої техніки (МТЛБ).

Читайте також:
В Луганськ увійшла велика колона військової техніки з боку Донецька. ВІДЕО

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна