Катував та відкачав усю кров: голлівудського сценариста посадили довічно за звіряче вбивство українки

 

У США суд присяжних оголосив рішення у справі сценариста популярних коміксів “Синдром” Блейка Лейбела. Його звинувачували у жорстокому вбивстві своє дівчини, емігрантки з України Яни Касьян, яке сталося 2 роки тому. Про це пише “Медіаняня“.

Рівно два роки тому в Голлівуді Касьян знайшли мертвою. Правоохоронці встановили, що перед смертю Яну били, катували і ґвалтували, а після – відкачали всю кров. За підозрою у злочині поліція арештувала її бойфренда Лейбела.

Суд над чоловіком тривав два роки і закінчився тільки зараз. Присяжні одноголосно визнали Лейбела винним як в убивстві, так і в скоєнні того, що йому передувало. Йому призначили довічне ув’язнення без можливості дострокового звільнення.

У Лейбела і Касьян залишилася дочка, яка народилася всього за кілька тижнів до страшної події. Судячи з усього, тепер її опікуном буде мама Яни.

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна