Доба ООС: 30 обстрілів, трьох бійців поранено

 

Минулої доби, 20 червня, російсько-окупаційні війська 30 разів порушили режим припинення вогню, з них шість разів застосовували артилерію та міномети.
Про це повідомив прес-центр Об’єднаних сил у ранковому зведенні.

На Луганському напрямку противник вдався до провокацій у районах населених пунктів Новотошківське та Золоте, де відкривав вогонь по позиціях ЗСУ з артилерії та стрілецької зброї. Підрозділи Об’єднаних сил давали адекватну відповідь.

На Донецькому та Маріупільському напрямках обстріли відбувалися в районах населених пунктів Авдіївка, Мар’їнка, Павлопіль, Водяне, Широкине.

“З настанням темної пори доби ворог здійснював провокаційні обстріли переважно зі стрілецької зброї та автоматичних гранатометів. За необхідності, підрозділи Об’єднаних сил вогнем у відповідь придушували вогневі точки противника, змушуючи його припинити вогонь”, – сказано у зведенні.

Під час бойових дій минулої доби зазнали поранень три українські військовослужбовці.

Упродовж ночі поточної доби, з початку доби 21 червня, окупанти шість разів порушували режим тиші на лінії зіткнення із застосуванням лише стрілецької зброї. Втрат у наших військах немає.

Читайте також:
Окупанти обстріляли санітарну машину 93 омбр

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна