ЧС-2018 у Москві: суд оштрафував українця, який вибіг на поле під час матчу збірної РФ

 

Суд Москви оштрафував українського вболівальника за вихід на поле під час футбольного матчу між Саудівською Аравією і Росією в Лужниках.

Про це повідомляє “Інтерфакс-Україна” з посиланням на прес-секретаря Мосміськсуду Уляну Солопову.

“Громадянин України Кравченко С.В. визнаний винним в адміністративному правопорушенні. Йому призначено покарання у вигляді адміністративного штрафу в розмірі 7 тисяч рублів”, – розповіла вона.

Солопова зазначила, що українцю також заборонено відвідування місць проведення офіційних спортивних заходів на 6 місяців.

За її словами, в судовому засіданні уболівальник, що вибіг на поле, визнав свою провину.

Повідомляється, що 15 травня Кравченко був визнаний судом винним у “порушенні правил поведінки глядачів під час проведення офіційних спортивних змагань”.

Як повідомляла заступник голови Верховної Ради Ірина Геращенко, станом на початок червня квитки на Чемпіонат світу з футболу-2018 у Росії придбали близько 5 тисяч громадян України.

Читайте також:
“Росіяни, дякуємо! Вболівальники з України”: у мережі поширюється фейк про ЧС-2018

ЧС-2018 у Москві: авто врізалося в натовп, серед постраждалих – українець. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна