Цуренко та Світоліна виграли свої матчі на тенісному турнірі в Бірмінгемі

 

У британському Бірмінгемі завершилися матчі першого кола тенісного турніру Nature Valley Classic серії WTA з участю українських тенісисток. Еліна Світоліна і Леся Цуренко здобули перемоги, повідомляє УНІАН.

Світоліна обіграла Донну Векич з Хорватії, а Цуренко Хізер Уотсон з Великобританії, повідомляє офіційний сайт змагань. Світоліна провела на корті півтори години і матч запам’ятався великими перепадами в грі суперниць. Українка виграла перший сет 6:1, програла другий – 3:6, і все-таки зуміла зібратися на третю вирішальну партію, в якій знову розгромила опонентку – 6:1.

У свою чергу, Цуренко виграла свій матч у не менш напруженій боротьбі, але в двох партіях – 7:6, 7:5. Кінцівки обох партій, як видно, залишилися за нашою спортсменкою. Матч тривав 54 хвилини. У другому колі Світоліна зіграє з Алізе Корне з Франції, а Цуренко – з переможницею матчу Кароліна Плишкова (Чехія) – Дар’я Касаткіна (Росія). Цей матч відбудеться пізніше. Турнір у Бірмінгемі проходить з 16 по 24 червня і є підготовчим до всесвітньо відомого Вімблдонскього тенісного турніра.

Читайте також:
Перша ракетка України Світоліна відмовилася від участі в турнірі в Москві

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна