ООС: українські війська знищили БМП і вантажівку противника

 

Минулої доби, 18 червня, ворог 28 разів порушував режим припинення вогню, з них 6 разів вів вогонь із важкого озброєння.
Про це повідомляє прес-центр Об’єднаних сил у ранковому зведенні.

Активні бойові дії тривали на Луганщині, де окупаційні війська РФ вдалися до провокаційних дій у районі н. п. Новотошківське, а на Горлівському напрямку – в районі населеного пункту Верхньоторецьке.

На Донецькому напрямку, поблизу Авдіївки та Опитного, під час бойових дій із використанням стрілецької зброї та гранатометів поранення отримали два українські військовослужбовці.

Не припиняються бойові дії на Маріупольському напрямку в районі селищ Старогнатівка, Чермалик та Лебединське, де застосування окупантами мінометів наражало на небезпеку мирне населення.

У результаті узгоджених дій підрозділів Об’єднаних сил, за даними розвідки, знищено одну бойову броньовану машину противника та вантажівку ГАЗ-66, п’ять окупантів поранено.

“Ніч поточної доби минула без загострення обстановки – ворог чотири рази порушував режим припинення вогню без застосування важкого озброєння. Втрат серед українських захисників немає”, – зазначили у штабі ОС.

Читайте про 17 червня:
Доба ООС: менше обстрілів, один поранений під Кримським

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.