На Чернігівщині під час навчань помер резервіст

 

На території наметового містечка військових навчань “Північна фортеця”, які проходять в Чернігівській області, вранці 19 червня помер чоловік.

Про це повідомляє Оперативне командування “Північ” у “Фейсбуці”.

Спершу повідомлялося, що “попередній висновок службового розслідування – самогубство”, однак згодом новину відредагували й фразу про самогубство прибрали.

“На жаль, сьогодні вранці на території наметового містечка навчань «Північна фортеця» сталася сумна подія: помер чоловік, який напередодні ввечері приїхав на навчання. Як повідомили командир підрозділу та резервісти, що ночували з ним в одній палатці, чоловік прибув у табір ввечері, на вечері і під час сну поводився спокійно. Трагедія сталася близько 4:15 ранку”, – йдеться в оновленому повідомленні.

Зазначається також, що “за фактом трагічної події проводиться розслідування,про результати якого командування частини повідомить додатково”.

ОК “Північ” звернулося до учасників зборів із проханням “бути уважнішими одне до одного, звертати увагу на поведінку та психологічний стан ваших товаришів по навчаннях”.

“Повідомляйте командирам підрозділів про всі прояви тривожної чи нестандартної поведінки – можливо, цим ви допоможете зберегти людині життя”, – наголошується в повідомленні.

Навчання “Північна фортеця” почалися на світанку 18 червня. Триватимуть збори резервістів до 27 червня.

Читайте також:
У Полтаві резервісти ЗСУ мітингували через несплату їм грошей після зборів

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна