Обстріли бойовиками Південного: поранена цивільна жінка

 

Унаслідок ворожого обстрілу в суботу, 16 червня, була поранена цивільна місцева мешканка в селищі Південне, що під Торецьком на Донеччині.
Як передає “Новинарня“, про це на брифінгу в неділю розповів представник прес-центру Об’єднаних сил Микола Бондарчук.

“В районі проведення Операції об’єднаних сил продовжуються злочини російсько-терористичних військ проти мирного населення Донбасу. За вчорашній день в результаті обстрілу окупаційною владою селища Південне отримала осколкові мінні поранення грудної клітини та стегна місцева мешканка. На даний час їй надано невідкладну допомогу та евакуйовано до медичного закладу”, – повідомив старший лейтенант Бондарчук.

Також він розповів, що вчора співробітниками Національної поліції та Національної гвардії України зі складу ОС було затримано двох громадян за участь у незаконних збройних формуваннях.

Читайте також:
“За що нас палять?” Репортаж із Південного під Горлівкою,
звідки люди тікають родинами

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.