Доба ООС: 27 обстрілів, двоє поранених, “адекватна відповідь” під Маріуполем

 

Ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил залишається контрольованою. Упродовж минулої доби, 16 червня, бойові дії тривали на окремих напрямках. Російско-окупаційні війська відкривали вогонь 27 разів, зокрема п’ять разів застосовували важке озброєння.
Про це йдеться в ранковому зведенні прес-центру ОС.

Відмічається часткове загострення обстановки в районах населених пунктів Новотошківське та Золоте на Луганщині, а також поблизу Троїцького, що в районі Дебальцева.
На Горлівському та Донецькому напрямках тривали короткочасні вогневі контакти з противником із використанням стрілецької зброї в районах населених пунктів Зайцеве, Верхньоторецьке, Авдіївка та Мар’їнка.

“Складною ситуація залишається на Маріупольському напрямку, де не припиняються бої в районах населених пунктів Талаківка, Водяне, Лебединське та Широкине. Під прикриттям вогню з мінометів та гранатометів противник намагався оволодіти нашими передовими позиціями. Адекватна відповідь підрозділів Об’єднаних сил не допустила просування ворога, жодного клаптику української землі не втрачено”, – сказано у зведенні.

Під час бойових дій минулої доби два наших воїни отримали поранення. Поранених невідкладно евакуйовано до шпиталю, їхньому життю нічого не загрожує.

З початку поточної доби, 17 червня, втрат немає.

За даними розвідки, минулої доби знищено одного окупанта.

Читайте також:
Наєв на місці вручив нагороди героям недавніх боїв під Новотошківкою.
ФОТО

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.