Важка ДТП на Полтавщині: авто з нардепом Шаховим розбило машину місцевого

 

У Полтавській області вночі 14 червня, близько 2:30, сталася дорожньо-транспортна подія за участю автомобілів Ford і Toyota Land Cruiser, у якому був нардеп і бізнесмен Сергій Шахов (група “Воля народу”).

За повідомленням обласного управління Нацполіції, на автодорозі Київ-Харків у селі Пишне Лубенського району позашляховик Toyota під керуванням 46-річного жителя Києва зіткнувся з автомобілем Ford. Унаслідок зіткнення 28-річний водій “Форда” – місцевий житель – дістав тяжкі травми і був доставлений до місцевої лікарні.

Як видно з поширених фото, “Форд” зазнав дуже сильних ушкоджень капота і з боку дверей водія.

Світлин із “Лендкрузером” на ближньому плані Шахова поліція не публікувала.

Правоохоронці вирішують питання про початок досудового розслідування за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що завдало тяжкого тілесного пошкодження) Кримінальну кодексу України.

Як уточнило джерело в обласному управлінні поліції в коментарі УНІАН, у “Лендкрузері” народний депутат Сергій Шахов. перебував на пасажирському сидінні.

Нардеп підтвердив факт ДТП на своїй сторінці у “Фейсбуці”.

“Вночі, після ефіру потрапив у аварію. Це трапилося по дорозі до Запоріжжя… Зі мною все в порядку, лише декілька забиттів та синців. Врятували паски безпеки. Від шпиталізації я відмовився”, – написав Шахов.

За його словами, серед учасників дорожньо-транспортної пригоди одна людина була госпіталізована, “чоловікові надається вся необхідна медична допомога”.

“Все сталося вночі та вимагає ретельного аналізу поліції”, – додав 43-рчний нардеп.

Як відомо, Сергій Шахов 2016 року був обраний до ВР у виборчому округу №114, Луганська область.

Читайте також:
Наступник Мотороли розбився в ДТП. Його дівчина загинула. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна