Бойкот ЧС-2018: “Нацдружини” заклеїли “Інтер” антиросійськими плакатами. ВІДЕО

 

Напередодні старту чемпіонату світу з футболу, який відкривається в Росії 14 червня, “Національні дружини” в Києві провели акцію біля будівлі офісу телеканалу “Інтер”, що не підтримав бойкот російького мундіалю.

“Нацдружинники” вимагали скасувати трансляцію програм і репортажів ЧС-2018 в Україні. Крім того, підставою для їхнього походу до телеканалу стали вуличні лайтбокси “Інтера”, які анонсують трансляції з РФ.

Активісти “Національних дружин” розклеїли плакати, які закликають до бойкоту трансляцій ЧС-2018 та викривають злочини російської воєнщини.

“Трансляція чемпіонату світу з футболу в РФ – ще одна спроба поширити ідеї “русского мира” серед українців”, – наголосили в організації, запустивши гасло: “Не дивись ЧС-2018 — ні футболу на крові!”

“Акція виявилась короткою, але вдалою… Ми ще повернемось”, – йдеться в дописі на ФБ-сторінці “Нацдружин”.

Читайте також:
Український художник зробив правдиві плакати до ЧС-2018 у Росії

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна