У військовій частині на Черкащині приховували бійку строковиків, після якої один з них лишився без селезінки

 

Один строковик сильно побив іншого у казармі військової частини на Черкащині 31 травня. Про це повідомляє прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України.

Потерпілий був доставлений до Смілянської міської лікарні з попереднім діагнозом апендицит. Однак лікарі виявили в нього розрив селезінки, яку медикам прийшлося видалити.

Посадовці військової частини до 6 червня приховували цей випадок.

7 червня військовою прокуратурою Черкаського гарнізону розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 406 Кримінального кодексу України (Порушення статутних правил взаємовідносин між військовослужбовцями за відсутності відносин підлеглості). Прокуратура знайшла кривдника військового.

Відносно восьмох посадовців військової частини складено адміністративні протоколи, кваліфіковані за ст. 172-16 Кодексу України про адміністративні правопорушення (бездіяльність військової влади).

Постраждалому призначена судово-медична експертиза. Вирішується питання оголошення нападнику про підозру.

Читайте також:
Військова прокуратура закрила справу про дезертирство 51-ї бригади

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна