Парад, концерт, презентація книги: “Азов” відзначить річницю звільнення Маріуполя

 

Чотири роки від дня звільнення Маріуполя від проросійських бандформувань виповнилося 13 травня. Полк “Азов”, що зіграв визначальну роль у визволенні міста (тоді ще у статусі батальйону), відзначить цю подію у найближчий вихідний день 16 червня. У місті цього дня відбудеться фестиваль “Вільний Маріуполь”, повідомляє прес-служба полку.

Перед початком фестивалю відбудеться парад бойової техніки, а також пішої колони військовослужбовців “Азову”, бійців НГУ, морської піхоти, 56-ї ОМПБР, Донецького прикордонного загону, Маріупольського загону морської охорони та працівників поліції. Стартуватиме парад о 9:30 та просуватиметься маршрутом через проспект Миру від в’їзду в місто до площі Свободи, де о 10:00 розпочнеться церемонія вручення нагород захисникам Маріуполя за участі почесних гостей.

По завершенню урочистої частини на площі Свободи (біля ТЦ “Обжора”) почнеться власне фестиваль із наступними заходами:

11:00. Відкриття розважальних секцій (ковалі, гончарі, дитячі гуртки), військових секцій (парамедицина, стрільби в тирі), сувенірних крамничок, а також відбудуться виступи реконструкторів.

12:00. На площі Свободи стартуватиме спортивний турнір “Сильна Нація”, в рамках якого будуть проведені змагання з кросфіту, боксу і боротьби, та найголовніше – турнір Донецької області з греплінгу, на який завітають спортсмени зі всіх куточків країни.
У цей же час розпочнеться презентація нової книги “Визволення Маріуполя” видавництва “Орієнтир” за участі бійців, які звільняли Маріуполь.

На 18:00 заплановано святковий концерт за участі “ТНМК”, Христини Соловій, “Роллікс” та “The DOOX”.

Завершиться фестиваль о 22:00 яскравим фаєр-шоу.

Читайте також:
Слава “Азову”. З нагоди третьої річниці звільнення Маріуполя від бойовиків у місті пройшов військовий парад. ВІДЕО
Друга річниця визволення Маріуполя: військовим вручили нагороди, Аваков зварив “супчик від міністра”. ФОТО

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна