Чоловіка, що підірвав гранату в Сумах, відправили до СІЗО

 

Суд у Сумах 12 червня обрав запобіжний захід чоловіку, який двома днями раніше кинув гранату в охоронців нічного клубу “Луна”. Слідчий суддя призначив підозрюваному тримання під вартою до 7 серпня без права внесення застави. Про це інформує портал судової влади.

Чоловіку інкримінують злочин за кількома статтями: закінчений замах на вбивство двох або більше осіб, вчинене способом, небезпечним для життя багатьох осіб та з хуліганських мотивів (ч. 2 ст. 15, п.п. 1, 5, 7 ч. 2 ст. 115 КК України), хуліганство із застосуванням предмета, заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень (ч. 4 ст. 296 КК України), опір працівникові правоохоронного органу під час виконання ним службових обов’язків (ч. 2 ст. 342 КК України) та незаконне поводження з бойовими припасами (ч. 1 ст. 263 КК України).

Нагадаємо, під час вибуху постраждали дев’ятеро людей.

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна