Біля Новотошківського українські сили просунулися вперед до 1 км, – Мисягін

 

Біля смт Новотошківське Попаснянського району Луганської області українські підрозділи просунулися майже на кілометр уперед.
Про це написав у “Фейсбуці” армійський волонтер Юрій Мисягін.

“Сепарам дуже не подобається, що невідома “третя сила” під їхнім носом скорочує потихеньку дистанцію. Знову просунулася до 1 км вперед та закріпилася на нових позиціях”, – зазначив Мисягін.

За його словами, бойовики вже кілька днів криють позиції 53-ї бригади ЗСУ в районі Новотошківки мінометами калібрів 82 і 120 мм, артилерією 122-го калібру, також противник підтягнув танки.
“Джавеліни” не завадили б, але 53-тя бригада поки обходиться без них, пише Мисягін.

Як інформувала “Новинарня“, днями Юрій Мисягін розповів, як український снайпер у районі Кримського ліквідував командира мінометників “народної міліції ЛНР”, а 54-та бригада на Світлодарській дузі зайняла ворожу позицію і помстилася за побратима.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна