П’яний підірвав гранату в нічному клубі в Сумах: 9 поранених. ФОТО. ОНОВЛЕНО

 

У Сумах чоловік у балаклаві кинув гранату в охоронців нічного клубу “Луна”. Унаслідок вибуху постраждали дев’ять людей, більшість госпіталізувані у важкому стані.

Як передає “Новинарня“, про це заявили в Сумській ОДА.

Уранці в неділю, 10 червня, про сімох потерпілихговорила начальник відділу комунікації Національної поліції в Сумській області Ельвіра Біганова.

“Зараз люди доставлені каретами «швидкої» до лікарні”, – сказала вона.

Згодом кількість постраждалих зросла до дев’яти осіб, з них семеро госпіталізовані.
Про це УНІАН повідомив начальник управління охорони здоров’я Сумської облдержадміністрації Сергій Бутенко.

Фото: ГУ НП

“О 6-й ранку на лінію «102» надійшло повідомлення про те, що стався вибух у нічному клубі «Луна». На місце події були відразу направлені патрульна служба поліції, слідчо-оперативна група. Інформацію підтвердили”, — розповіла Біганова.

Як з’ясували правоохоронці, чоловік підірвав гранату на другому поверсі закладу перед входом в зал, де перебували люди, близько 5.58 ранку.

Прес-служба обласного ГУ Нацполіції оприлюднила фото винуватця трагедії:

Зловмисника затримали. Це мешканець Сум 1990 року народження.

На момент здійснення правопорушення чоловік був напідпитку. Його доставили до відділення поліції, з ним спілкуються слідчі.

“За попередніми даними, його не пускали до закладу, тому що він був у стані алкогольного сп’яніння і вирішити це питання він, мабуть, вирішив таким чином”, – припустила речниця.

Як повідомляє прес-служба обласної поліції, на місці події працюють керівництво ГУ НП області, Сумського відділу поліції, слідчо-оперативна група, вибухотехнічні та екологічні служби.

Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за кількома статтями Кримінального кодексу.

“Слідчим відділом Сумського відділу поліції внесені відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань щодо замаху на вбивство, опору працівнику поліції, щодо незаконного зберігання та використання зброї та боєприпасів, а також щодо хуліганських дій, які вчинені із застосуванням предмета для завдання тілесних ушкоджень”, – коментує Павло Карабута, начальник Сумського відділу поліції.

Читайте також:
На Сумщині чоловік вбив себе гранатою на очах екс-дружини

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна