На Одещині дівчинка у школі сотнями роздавала стрілецькі набої

 

В одній зі шкіл Саратського району на Одещині 14-річна учениця принесла та роздавала школярам набої до стрілецької зброї.

Про це повідомила прес-служба ГУ Національної поліції області.

Зазначається, що чергової частини поліції зателефонувала директор школи і повідомила про роздачу набоїв ученицею.

“Провівши комплекс невідкладних заходів, поліцейські вилучили у школярів 134 патрони калібру 5,45 мм та 7,62 мм та чотири патронних обойми. Крім того, під час санкціонованого обшуку за місцем мешкання родини неповнолітньої правоохоронці виявили ще більше 400 набоїв та гранату”, — йдеться у повідомленні ГУ НП.

За попередньою інформацією, “вилучене належить господареві будинку, який зараз знаходиться на сході України”.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (носіння, зберігання, придбання, виготовлення, ремонт, передача чи збут вогнепальної зброї, бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу) Кримінального кодексу України.

На даний момент триває розслідування.

Читайте також:
П’яний підірвав гранату в нічному клубі в Сумах: 7 поранених. ФОТО

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна