На КПВВ “Новотроїцьке” водійка з ОРДО навмисно наїхала на прикордонника

 

У контрольному пункті в’їзду-виїзду “Новотроїцьке” на Донеччині водійка на автомобілі умисно наїхала на українського прикордонника.

Як повідомляє Держприкордонслужба, в обідню пору в суботу, 9 червня, на в’їзд із тимчасово окупованої території на КПВВ прибув автомобіль “Шевроле”. Жінка-водій намагалася позачергово проїхати на територію пункту пропуску. Прикордонники зробили громадянці зауваження, на що вона відреагувала неадекватно та здійснила умисний наїзд на ноги військовослужбовцю Донецького загону ДПСУ.

Зловмисниця затримана та передана співробітникам Нацполіції.

До Волноваського відділу поліції направлено повідомлення за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 345 Кримінального кодексу України – “погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу”.

Стан здоров’я прикордонника задовільний.

Читайте також:
КПВВ на лінії розмежування переводяться на літній режим роботи

Бойовики обстріляли “Кугуар” прикордонників на КПВВ “Майорське”. ФОТО

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна