Доба ООС: четверо поранених, знищений один окупант

 

Минулої доби, 7 червня, інтенсивність бойових дій, які тривали на всій лінії зіткнення, збільшилась. Російсько-окупаційні війська 10 разів застосовували заборонені Мінськими домовленостями міномети калібрів 120 і 82мм та 2 рази артилерію калібру 122мм. Всього за минулу добу зафіксовано 37 порушень припинення вогню противником, передає штаб ООС.

На Луганському напрямку найактивніше бойові дії тривали в районах Кримського та Новотошківського, де упродовж доби противник чотири рази використовував міномети та танк.

На Горлівському напрямку бої не припиняються поблизу селища Зайцеве. На Донецькому напрямку – в районі Кам’янки. Неспокійно й на Маріупольському напрямку – в районах селищ Водяне та Лебединське, де, загалом упродовж доби, ворог випустив щонайменше 85 мін та снарядів. Підрозділи Об’єднаних сил давали його адекватну відповідь.

Контрбатарейними радарами та іншими засобами об’єктивного контролю зафіксовано, що обстріл цивільного мікроавтобусу у Голубівському терористами здійснено 82-мм мінометом з північної околиці населеного пункту Донецький.

Минулої доби бойові поранення отримали четверо наших воїнів, їх невідкладно було евакуйовано до шпиталю.

За даними розвідки, противнику нанесено втрат: одного окупанта знищено та двох поранено.

Читайте також:
На Донбасі збили російський безпілотник. ФОТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна