Доба ООС: 31 обстріл, троє поранених, знищено двох окупантів

 

Упродовж минулої доби, 5 червня, на окремих напрямках у зоні ООС тривали інтенсивні бойові дії.
Зокрема, напруженою обстановка залишалася в районах населених пунктів Причепилівка, Кримське Новотошківське, що на Луганському напрямку, Опитне та Новотроїцьке – на Донецькому напрямку, де російсько-окупаційні війська 11 разів застосовували заборонені Мінськими домовленостями міномети калібру 120 та 82 мм.
Не припиняються бойові дії із застосуванням стрілецької зброї в районі населених пунктів Лебединське та Широкине поблизу Маріуполя.

Загалом, ідеться в ранковому зведенні Об’єднених сил, противник 31 раз порушив режим припинення вогню.

“Активна оборона позицій підрозділами Об’єднаних сил не дозволила ворогу просування в бік наших оборонних рубежів. За даними розвідки, двох окупантів знищено, чотирьох поранено”, – зазначено у зведенні.

Водночас під час бойових дій минулої доби три військовослужбовці ЗСУ отримали поранення та були госпіталізовані.

Окупанти активізували зусилля у розвідці із застосуванням БПЛА. Так, уранці 5 червня підрозділи радіотехнічних військ зі складу Об’єднаних сил своєчасно виявили та ідентифікували повітряну ціль, якою виявився БПЛА російського виробництва “Орлан-10”. Чергові підрозділи зенітних ракетних військ знищили ціль на підльоті до району, який цікавив ворога.

Читайте також:
На Донбасі збили російський безпілотник. ФОТО

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна