Прокуратура оголосила про підозру львівському “беркутівцю”

 

Прокуратура 4 червня повідомила про підозру колишньому працівнику львівського “Беркуту”. Про це інформує прес-служба ГПУ.

19 січня на вулиці Богатирській в Києві чоловік брав участь у побитті “автомайданівців”, які пікетували колону автомобілів “Беркуту”, що прямували до “Межигір’я”. При цьому міліціонерами був пошкоджений автомобіль пікетувальників на суму понад 80 тис грн.

Дії підозрюваного кваліфіковані за ч. 2 ст. 365 КК України (у редакції від 15.12.2013) – “Перевищення влади або службових повноважень, якщо воно супроводжувалося насильством, застосуванням зброї або болісними і такими, що ображають особисту гідність потерпілого, діями”. Санція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років із позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Слідство триває. Підозрюваному вручено клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту.

Читайте також:
Двом “беркутівцям” з Майдану повідомили про підозру

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна