Доба ООС: 27 обстрілів, артналіт на Талаківку

 

Минулої доби, 3 червня, найактивніші бойові дії тривали в районах населених пунктів Авдіївка, Новотороїцьке, Гнутове, Лебединське.

Російсько-окупаційні війська загалом 27 разів порушили режим припинення вогню, з них 4 рази відкривали вогонь з важкого озброєння – артилерії калібром 122 мм та мінометів калібром 120 і 82 мм, повідомляє прес-центр Об’єднаних сил.

“Підрозділи Об’єднаних сил вели активну оборону та давали адекватну відповідь по всій лінії зіткнення”, – сказано в ранковому зведенні.

Під час бойових дій минулої доби у складі Об’єднаних сил втрат немає.

За даними розвідки, противник поніс втрати: одного бойовика знищено.

Окупанти продовжують грубо порушувати норми Міжнародного гуманітарного права. Вчора ввечері, близько 21:00, ними з гармат калібру 152 мм був обстріляний населений пункт Талаківка. Терористи випустили по селищу міського типу не менше трьох снарядів. На щастя, постраждалих немає. Дані щодо руйнувань уточнюються.

З початку поточної доби, 4 червня, обстановка на лінії зіткнення залишається без змін. Близько 04:30 противник застосував 82-мм міномети в районі населеного пункту Зайцеве та на такі провокаційні дії отримав адекватну відповідь, сказано у зведенні.

Читайте також:
Перший місяць ООС: за травень знищено 110 бойовиків

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна