Командувач Об’єднаних сил привітав дітей Донбасу словами й подарунками

 

З нагоди Міжнародного дня захисту дітей – 1 червня за дорученням командувача Об’єднаних сил генерал-лейтенанта Сергія Наєва до амбулаторії загальної практики – сімейної медицини смт Тошківка Попаснянського району Луганської області для маленьких пацієнтів передано дефіцитні ліки на загальну суму понад 25 тис. гривень.
Про це повідомляє прес-центр ОС.

“Позавчора, 30 травня, троє хворих дітей із населених пунктів Тошківка, Нижнє та Нижнє-1 Попаснянського району, за сприяння Об’єднаних сил, у супроводі батьків доставлені до Запорізької обласної дитячої лікарні, де їм надається кваліфікована медична допомога, яку сьогодні діти, на жаль, не можуть отримати в медичних закладах Луганської області”, – повідомляє також прес-центр.

Крім того, за дорученням КОС, учням Тошківського навчально-виховного комплексу передали різноманітні солодощі загальною вагою близько 500 кг і понад 400 дитячих книжок українською мовою.

Також 30 учнів цього навчального закладу отримали можливість відпочити на Азовському морі в Запорізькій області, інформує прес-центр Об’єднаних сил.

З нагоди Дня захисту дітей командувач ООС видав окреме звернення-привітання до дітей прифронтової зони, висловивши впевненість, що “найближчим часом на нашій землі запанує мир та спокій, і ви будите у цілковитій безпеці ходити до школи, займатися своїми звичайними дитячими справами і, як всі діти, мріяти про майбутнє”.
“Ми, дорослі, докладаємо і будемо докладати максимум зусиль для того, щоб ваше життя сповнилось радістю та спокоєм, бо ви скарб і майбутнє нашої країни”, – наголосив генерал Сергій Наєв.

Читайте також:
В Україні 2038 дітей, чиї батьки загинули в АТО.
Геращенко: “Подивіться їм в очі, росіяни. А на кота Матроскіна сліз шкода”

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна