Міністр Омелян: Москву неможливо перевиховати – лише спалити

 

Міністр інфраструктури України Володимир Омелян відреагував на вбивство у Києві журналіста Аркадія Бабченка, наголосивши, що Кремль і Москву неможливо перевиховати.

“Кремль і Москву неможливо змінити чи перевиховати – лише спалити”, – йдеться в його дописі у “Фейсбуці“.

За словами Омеляна, мета імперії варварів – сплюндрувати все, що вони не здатні підкорити, зрозуміти, вкрасти; вбивати десятками мільйонів і брехати без зупину.

“Концтабори по всій імперії і знищення інакомислячих, які вирвалися з їхніх тенет, по всіх містах планети. Льодоруби в Мексиці, отрута в Парижі, Празі, Лондоні, Берліні. “Випадкові” смерті і банальні кулі вбивць”, – написав глава Мінінфраструктури.

“Можливо, окремим західним політикам все ще подобається тиснути спітнілу від крові руку кремлівського карлика. І їм дуже пощастить, якщо московські орди знову не виб’ють останні залишки ілюзій на поки що спокійних європейських вуличках”, – додав Омелян.

Читайте також:
Поліція назвала версії вбивства Бабченка

Як повідомляла “Новинарня“, відомого російського журналіста, військового кореспондента Аркадія Бабченка застрелили в Дніпровському районі Києва на порозі будинку, в якому він мешкав, увечері 29 травня.

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін на засіданні Радбезу ООН у Нью-Йорку заявив, що Москва завжди вважала Бабченка своїм ворогом.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна