Доба ООС: 36 обстрілів, знищено 4 бойовиків

 

Упродовж минулої доби, 29 травня, ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил залишалася контрольованою та відзначається відносним зменшенням інтенсивності бойових дій. Про це йдеться в ранковому зведенні прес-центру штабу ООС.

Бойові дії тривали в районі населеного пункту Новотошківське, що на Луганщині, на Горлівському напрямку – в районі селищ Зайцеве, Південне. Також не припиняються бої на Донецькому напрямку поблизу Авдіївки та Мар’їнки, а під Маріуполем – в районі села Широкине.

“Російсько-окупаційні війська 36 разів вдавалися до прицільного вогню по наших позиціях, з них 9 разів застосовували важке озброєння.
Підрозділи Об’єднаних сил не дозволяли противнику покращити тактичне положення, вели активну оборону та давали адекватну відповідь ворогу”, – сказано у зведенні.

Унаслідок бойових дій чотири наших захисники отримали поранення. Пораненим надано кваліфіковану медичну допомогу, їхньому життю нічого не загрожує.
За даними розвідки, трьох окупантів знищено та трьох поранено.

Читайте також:
Накрив собою доньку: лікарі борються за життя пораненого військового ЗСУ.
ВІДЕО

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна