Побиття пенсіонера на ринку в Києві: одного з учасників відправили під домашній арешт

 

24-річному громадянину Грузії, який побив пенсіонера на ринку біля станції метро “Лісова” у Києві, повідомили про підозру. Про це інформує прес-служба прокуратури Києва.

Зловмиснику повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 296 КК України, тобто у хуліганстві, вчиненому групою осіб.

У прокуратурі уточнюють, що 64-річний потерпілий отримав закриту черепно-мозкову травму та струс головного мозку.

За клопотанням прокуратури підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Як повідомляла “Новинарня“, 25 травня продавець-кавказець одного з кіосків ринку біля станції метро “Лісова” у Києві з кулаками накинувся на військового пенсіонера та зламав йому носа. Чоловік упав.
Відео побиття у Facebook виклала дочка потерпілого. За її словами, винуватець показав гроші і сказав, що це його “правоохоронці”. Нападника підтримували його співплемінники.

26 травня поліція Києва повідомила, що вони затримали чоловіка, який побив пенсіонера. Кримінальне провадження щодо цього випадку розслідується за статтею 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.
Із продавцем розірвали договір оренди торгової точки. На момент “погрому” 27 травня вона була зачинена.

За інформацією соцмереж, у неділю розправу на ринку чинили зокрема колишній “свобдівець” Михайло Ковальчук, який називає себе головою ГО “Націонал-патріотичний рух України”, активісти “Добровольчого руху ОУН”, Київської спілки ветеранів АТО та ін.

Лідер націоналістичної руху “С14” Євген Карась заперечив причетність “С14” до руйнацій на ринку.

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна