ДТП в Будапешті: українському автобусу знесло другий поверх. ФОТО, ВІДЕО, ОНОВЛЕНО

оновлено

Пізно ввечері в понеділок, 28 травня, у Будапешті сталася ДТП – двоповерховий туристичний автобус Setra (номер ВХ 3219 ВА) з України на шляху до аеропорту Ференца Ліста у 18-му районі угорської столиці в’їхав на швидкості у 3,5-метровий обмежувач висоти.
Внаслідок зіткнення майже весь другий поверх автобуса, де перебували два десятки пасажирів, був знесений, передає mukachevo.net.

На місце ДТП прибули рятувальники та пожежні команди. Чотирьох травмованих українців пожежники змушені були діставати з-під уламків.

За інформацією управління з питань катастроф Будапешта, в автобусі подорожували майже 50 пасажирів.

Фото: Індекс

Наразі відомо про 28 поранених, серед низ вісім – із важкими травмами. Про загиблих не повідомляється.

Відомо, що автобус слідував із Хмельницької області.

ОНОВЛЕНО. За кермом автобусу був 52-річний українець. Наразі його затримано і взято під варту. За фактом ДТП порушено кримінальну справу, передає mukachevo.net із посиланням на поліцію Будапешту.

Як інформують в національній службі швидкої допомоги Угорщини, життю постраждалих у нічого не загрожує. Також у відомстві додають, що серед постраждалих також нема дітей, тільки дорослі.

Загалом є 24 або 28 постраждалих (інформація різниться залежно від джерела, і очевидно пов’язана з медичним обліком тих, кого доправили до лікарні, а кому надали допомогу на місці), 8 з яких мають серйозні травми. Переважно це травми голови.

У мережі з’явилося відео з місця аварії.

Читайте також:
ДТП на Львівщині: загинули 6 людей, які поверталися з Чехії

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна