ДПСУ не пустила на фінал Ліги чемпіонів шістьох іноземців

 

ДПСУ не пропустила шість іноземців, що їхали до Києва на фінал Ліги чемпіонів.

“У ході прикордонного контролю за результатами додаткової перевірки загалом не було пропущено шість громадян, ще двоє – через порушення порядку в’їзду-виїзду на тимчасово окуповану територію АР Крим”, – повідомив удень 26 травня сайт Держприкордонслужби.

Зокрема, було відмовлено у пропуску на територію України двом громадянам Російської Федерації, які виявилися представниками ЗМІ.

“Іноземці прилетіли в Київ рейсами з Мінська та Тбілісі. Одного з них не пропустили через незаконне відвідування Криму, до того ж він отримав заборону на в’їзд терміном на три роки”, – йдеться в повідомленні.

Інший росіянин метою візиту зазначив відпочинок та перегляд матчу Ліги чемпіонів УЄФА, проте у ході прикордонного контролю співробітники Держприкордонслужби встановили його приналежність до російського телеканалу “Россия”.
“У зв’язку з непідтвердженням мети прибуття в Україну чоловіка повернули в зворотному напрямку”, – повідомили в ДПСУ.

Читайте також:
Активіст із Дніпра “віджав” у фанатів “Ліверпуля” “радянський” банер. ФОТО

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна