США тиснуть на ЄС, вимагаючи посилити санкції проти Росії, – ЗМІ

 

Білий Дім тисне на європейських союзників США, вимагаючи посилити санкції проти Росії. Про це з посиланням на джерела серед американських чиновників повідомляє Financial Times.

Неназвані американські чиновники стверджують, що європейським країнам варто вжити координовані дії проти “державних і недержавних акторів” РФ, які стоять за кібератаками, а також ухвалити на національному рівні нові антикорупційні заходи.

США стурбовані тим, що Росія зможе використовувати у своїх інтересах суперечності з приводу ядерної угоди з Іраном і плани США щодо нових тарифів імпорт на європейської сталі та алюмінія.

У виданні додають, що Євросоюз розділений щодо перспективи жорстких санкцій проти Росії. Кілька країн були обурені квітневими санкціями США проти РФ.

Читайте також:
Британія посилить санкції проти Росії після Brexit

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна