В ОРДЛО прибули високопоставлені військові з РФ. Їх посилено охороняють

 

Командування окупаційних військ на Донбасі посилено охороняє членів комісії зі штабу 8-ї армії Південного військового округу Збройних сил Росії, що зараз перебувають в ОРДЛО.  21 травня ця комісія розпочала роботу у з’єднаннях і частинах 1-го та 2-го “армійських корпусів” “Л/ДНР”. Ця інформація надійшла від Головного управління розвідки Міністерства оборони України, повідомив на брифінгу речник Міністерства оборони України Дмитро Гуцуляк.

Зараз російських офіцерів охороняє місцеве “МВС” під керівництвом представників ФСБ РФ.

“При цьому в районах перебування комісії проводяться фільтраційні заходи, блокування руху цивільного транспорту, зачистки населених пунктів та обшуки на об’єктах приватної власності з метою виявлення т.зв. “доказів сприяння українським спецслужбам”, незареєстрованих зброї та боєприпасів”, – додав Гуцуляк.

Читайте також:
До обстрілу Маріуполя в 2015-му були причетні російські військові, – Bellingcat і СБУ

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна