Порошенко призначив на Хмельницьку ОДА людину Гереги. Хто такий Вадим Лозовий

 

Президент Петро Порошенко призначив головою Хмельницької обласної державної адміністрації Вадима Лозового замість Олександра Корнійчука, який днями сам подав у відставку.

“Підтримав пропозицію уряду, яку було внесено щодо призначення на посаду голови Хмельницької обласної державної адміністрації Вадима Миколайовича Лозового”, – повідомив президент на засіданні активу області в суботу, 19 травня.

Президент вручив посвідчення Лозовому і повідомив, що відповідний указ вже підписано.

Як зазначає місцеве видання “Є”, 47-річний Вадим Лозовий – людина позафракційного народного депутата Олександра Гереги (у ВР VII скликання – члена фракції Партії регіонів, який голосував за “диктаторські” закони 16 січня).
Лозовий – заступник генерального директора ТОВ “Епіцентр”, депутат Хмельницької обласної ради, обраний політичної партії Гереги “За конкретні справи”. Як сказано на сайті облради, є керівником фракції, але не є членом цієї партії.
В облраді Лозовий – голова постійної комісії з питань економічного розвитку, промисловості, підприємництва, енергетики, транспорту та зв’язку та член депутатської групи “Захист прав власників земельних паїв”.

Попередній голова Хмельницької ОДА Олександр Корнійчук стане радником президента, інформує “Інтерфакс-Україна”.

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна