На Донбасі контузило двох працівників росТБ, що були з бойовиками загиблого “Мамая”

 

Два співробітників Всеросійської державної телевізійної та радіомовної компанії (канал “Росія 1”) отримали контузію, потрапивши під обстріл на Донбасі в ніч на 18 травня. Про це повідомяє “Інтерфакс“. Інші ЗМІ уточнюють, що це був той самий бій, у якому вбили комбата бойовиків Олега Мамієва. Це сталося біля селища Крута Балка неподалік Авдіївки.

“Від обстрілу під Донецьком контузію отримав наш звукорежисер, оператору також, можливо, потрібна медична допомога”, – цитує агентство члена знімальної групи.

Кореспондент телеканалу “Росія 24” Олександр Сладков повідомив в телеефірі, що один з журналістів частково втратив слух.

“Ігор Уклеін, наш звукооператор, він знаходиться в лікарні”, – сказав кореспондент, зазначивши, що в лікарню відправлять ще одного співробітника компанії.

За його словами, “хлопці в нормальному стані”.

Як повідомляла “Новинарня“, командир батальйону “Пятнашка” Олег Мамієв (“Мамай”) пізно ввечері 17 травня проводив ротацію своїх бійців на авдіївській промзоні. В результаті обстрілу з АГС він отримав важкі осколкові поранення. Граната (ВОГ-15) розірвалася просто над головою.

40-річний “Мамай” був уродженцем Північної Осетії. Воював на Донбасі з травня 2014 року, у 2016-му очолив батальйон “Пятнашка”.

Згодом у мережі з’явилося відео бою, в якому вбили “Мамая”.

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна