Голова Хмельницької ОДА Корнійчук заявив про відставку

 

Голова Хмельницької обласної держадміністрації Олександр Корнійчук заявив, що залишає посаду.
Про це він повідомив на своїй сторінці у “Фейсбуці” ввечері 16 травня.

“Я йду з посади голови Хмельницької обласної державної адміністрації. Ці два роки були дуже важливими в моєму житті. Ми разом розвивали нашу рідну Хмельницьку область, і нам вдалось багато зробити. За результатами моніторингу Міністерства регіонального розвитку за 2017 рік Хмельниччина посіла 9-те місце в Україні”, – написав Корнійчук.

Також він зазначив, що не йде з політики.

“Я йду з посади, але не йду з політичного життя, і ми з вами разом зробимо ще багато для поступального розвитку нашої держави”, – зазанчив Корнійчук.

Як відомо, Олександра Корнійчука було призначено головою Хмельницької обласної державної адміністрації у квітні 2016 року.
У 2012 році він був обраний народним депутатом України VII скликання за списком партії “УДАР”, наразі очолює Хмельницьку обласну організацію партії “Громадський рух “Народний контроль”.
30 травня відзначить 45-річчя.

Читайте також:
Голова Хмельницької ОДА при мільйонних статках готівкою
отримував допомогу з безробіття

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна