Інтенсивність бойових дій зменшилася, у ворога – вбитий і три поранені, – ООС

 

Минулої доби, 14 травня, ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил залишалася складною, хоча інтенсивність бойових дій на лінії зіткнення зменшилася.
Як передає “Новинарня“, про це заявив прес-центр Об’єднаних сил у ранковому зведенні.

Російсько-окупаційні війська 42 рази порушували режим припинення вогню, зокрема 11 разів – застосовували заборонені Мінськими домовленостями міномети. “Наші війська вели активну оборону та давали адекватну відповідь противнику”, – сказано у зведенні.

На Луганщині, в районах населених пунктів Троїцьке, Новозванівка, Золоте, ворог вів турбуючий вогонь, намагаючись спровокувати вогонь українських воїнів у відповідь.
На Донецькому напрямку активні бойові дії тривали в районах населених пунктів Залізне, Новгородське та на позиції шахта “Бутівка”.

“Зусилля російсько-окупаційні військ були марними. Оборонні рубежі українських підрозділів залишилися незмінними”, – наголошено в повідомленні.

За минулу добу зі складу Об’єднаних сил загиблих та поранених немає.

За даними розвідки, втрати противника – один вбитий та три поренені.

З початку поточної доби, 15 травня, зафіксовано сім випадків відкриття вогню окупантами зі стрілецької зброї з метою спровокувати вогонь ОС у відповідь.

Читайте також:
Під Авдіївкою внаслідок обстрілу загинув медик 95 одшбр Олег Бокоч. ФОТО

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна