Закарпатцю, який у Львові на місці ДТП порізав жінку-копа, загрожує від 9 років тюрми

 

Поліція Львівщини відкрила кримінальне провадження за посягання на життя працівника правоохоронного органу. Водію авто, який у неділю, 13 травня,  під час оформлення ДТП у Львові завдав ножове поранення жінці–інспектору патрульної поліції, загрожує до 15 років позбавлення волі.
Про це повідомили  у відділі комунікації Головного управління Нацполіції області.

Інцидент стався близько 17:25 на вулиці Стрийській. Екіпаж патрульної поліції оформляв дорожньо-транспорту пригоду – зіткнення автомобілів “Шкода Октавія” та “Лексус”.

Один з учасників аварії намагався втекти, поранивши 28-річну жінку-“копа” ножем.

“Під час оформлення ДТП 42-річний водій “Шкоди”, мешканець Закарпатської області, намагався втекти з місця події. При цьому чоловік завдав поліцейській ножові поранення. Напарник пораненої був змушений застосувати табельну вогнепальну зброю”, – йдеться в повідомленні прес-служби ГУ НП.

Після того, як чоловік не відреагував на попереджувальний постріл, патрульний поранив нападника в ногу та затримав його.

І поранений поліцейський, і нападник були доправлені до лікарні. Патрульній зробили термінову операцію. Життю нападника нічого не загрожує.

За фактом події відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 348 (посягання на життя працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.
Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 9 до 15 років або довічне позбавлення волі.

У прес-службі патрульної поліції Львівщини стан потерпілої співробітниці не коментують.

Читайте також:
Напарниця із розстріляного в Дніпрі екіпажу патрульної поліції
– Ольга Макаренко – померла в лікарні

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна