Скандальний “суддя НАБУ” Бобровник помер через серцевий напад

оновлено

У неділю, 13 травня, у віці 37 років помер суддя Солом’янського райсуду Києва Олександр Бобровник, який вів справу Романа Насірова та деякі інші провадження НАБУ.

Про це повідомило видання “Закон і бізнес” із посиланням на джерело у суді.

У прес-службі Солом’янського суду в коментарях ЗМІ підтвердили цю інформацію.

За інформацією “РБК-Україна”, Бобровник помер унаслідок серцевого нападу в кареті швидкої допомоги.

ОНОВЛЕНО. Суддя Бобровник помер у Житомирській області за кермом власного автомобіля.
Про це “Українській правді” повідомила речник Головного управління Нацполіції Житомирщини Алла Ващенко.

“На момент смерті він знаходився у власному автомобілі, відчув погіршення самопочуття. Викликали швидку, але медики лише констатували смерть”, – сказала вона.

Як відомо, у січні цього року дисциплінарна палата Вищої ради правосуддя відкрила дисциплінарне провадження стосовно судді Солом’янського районного суду міста Києва Олександра Бобровника, якого у квітні 2017 року звинувачували у вживанні алкоголю на роботі та вирішенні питань здійснення судочинства в не передбачений законом спосіб.

Також, за інформацією Української Гельсінської спілки, суддя Бобровник своїм рішення позбавив квартири чоловіка. За даним фактом було відкрито кримінальне провадження.

Захисники голови Державної фіскальної служби Романа Насірова та деяких інших підсудних стверджували, що Бобровник перебуває “на гачку” в НАБУ, тому йому випадають провадження, щодо яких потрібно приймати потрібні Антикорупційному бюро рішення.

Читайте також:
Солом’янський райсуд відмовив у відводі судді Бобровника у “справі Мартиненка”

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна