ДПСУ закрила в’їзд в Україну російській артистці Сургановій із “Нічних снайперів”

 

Українські прикордонники не дозволили в’їхати в Україну російській співачці Світлані Сургановій, яка у травні 2016 року незаконно відвідувала окупований РФ Крим.

Про це в понеділок, 14 травня, повідомив помічник голови Держприкордонслужби Олег Слободян.

“Сьогодні вночі в пункті пропуску “Жуляни” прикордонники не пропустили до України ще одну артистку з РФ. І знову причиною відмови стали відвідини окупованого Криму через тимчасово закриті пункти пропуску”, – написав він у “Фейсбуці”.

49-річна Світлана Сурганова (екс-“Ночные снайперы”, “Сурганова и оркестр”) прибула в Україну з приватною метою вночі, 14 травня, авіарейсом із Мінська.

“В ході бесіди з громадянкою встановлено, що у травні 2016 року вона дійсно відвідувала тимчасово окуповану території АР Крим авіарейсом із Петербурга до Сімферополя та за два дні повернулася до Росії”, – додав речник ДПСУ.

За його словами, прикордонники прийняли рішення про недпуск даної громадянки до України та заборону їй в’їзду терміном на три роки.

Також речник прикордонної служби заявив, що впродовж 2017-2018 років прикордонники не пропустили в Україну та заборонили в’їзд 117 артистам і іншим публічним діячам з Росії з причини незаконного в’їзду в окупований Крим.

Читайте також:
У “Чорний список” артистів РФ додали ще трьох акторів і режисера

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна