Президент затвердив удосконалення виплат допомоги в разі загибелі чи інвалідності іноземців у ЗСУ

 

Президент Петро Порошенко підписав закон “Про внесення зміни до статті 214 Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу» щодо удосконалення окремих питань виплати одноразової грошової допомоги у разі загибелі (смерті), інвалідності або часткової втрати працездатності без встановлення інвалідності іноземців або осіб без громадянства, які проходять військову службу у Збройних Силах України”.

Як повідомляє прес-служба Банкової, метою закону є підвищення рівня соціального захисту іноземців або осіб без громадянства, які проходять військову службу в ЗСУ.

Документом удосконалюється чинне законодавство та встановлюється на однаковому рівні розмір одноразової грошової допомоги у разі загибелі (смерті), інвалідності або часткової втрати працездатності без встановлення інвалідності для всіх військовослужбовців Збройних сил України, в тому числі й іноземців або осіб без громадянства, які проходять військову службу в українській армії.

Верховна Рада ухвалила цей закон 19 квітня.

Читайте також:
Рада ударно попрацювала над законами для АТОвців.
“Юридична сотня” задоволена

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна