Мер-регіонал Лисичанська обурив користувачів “ватним” фото дітей у “Фейсбуці”

 

Міський голова Лисичанська (Луганська область) Сергій Шилін отримав різко негативні відгуки користувачів соцмереж після публікації ним у “Фейсбуці” фото дітей у радянській військовій формі з підписом: “Вот поэтому нас не победить!”

Фото – ймовірно, зроблене в Росії на свято 9 травня – показує трьох дітей молодшого віку у спеціально пошитій військовій формі, стилізованій під часи СРСР, із георгіївськими стрічками.

ФБ-користувачі в коментарях обурюються використанням дітей у ідеологічних маніпуляціях.

“Поздоровляю мешканців Лисичанська з чудовим ватним мером! Найвищі тарифи в Україні – фігня. Повальне безробіття – фігня. Зруйновані дороги – фігня. Зате – “нас не победить”!.. Довбаний совок», – прокоментував допис Шиліна заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб Георгій Тука, екс-голова Луганської облВЦА.

Як відомо, Сергій Шилін, колишній член Партії регіонів, висуванець “Опозиційного блоку”, обраний міським головою Лисичанська у 2015 році.

Місто Лисичанськ розташоване приблизно за 30 км від лінії фронту.

Станом на ранок 10 травня скандальне фото на ФБ-сторінці політика відсутнє (або закрите для загального доступу), натомість розміщено фотоальбом із відзначення Дня перемоги в Лисичанську.

Читайте також:
День перемоги в Москві: парад з новою зброєю, лідери Ізраїлю й Сербії
в “Безсмертному полку”

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна