У Сирії розбився російський бойовий гелікоптер Ка-52, пілоти загинули

 

Російський військовий розвідувально-ударний вертоліт Ка-52 розбився в Сирії, льотчики загинули.
Про це в понеділок, 7 травня, повідомляє ТАСС із посиланням на міноборони РФ.

“При виконанні планового польоту над східними районами Сирійської Арабської Республіки зазнав аварії російський вертоліт Ка-52. Обидва льотчики загинули”, – поінформували у відомстві.

Пошуково-рятувальна доставила тіла загиблих пілотів на аеродром базування.

“За попередньою інформацією, причиною інциденту могла стати технічна несправність”, – зазначили в міноборони країни-агресора.

Як повідомляла “Новинарня“, 3 травня після зльоту з аеродрому Хмеймім над акваторією Середземного моря зазнав аварії російський винищувач Су-30СМ, обидва пілоти загинули. За інформацією МО Росії, причиною авіакатастрофи могло стати потрапляння птаха у двигун літака.

Перед тим 6 березня сталася катастрофа військово-транспортного літака Ан-26. Тоді загинули 39 людей – в основному офіцери російської армії, а також генерал-майор Володимир Єремєєв.
Раніше, в лютому, повстанці збили російський Су-25, а перед тим – російські гелікоптери.

Читайте також:
Су-30, що розбився в Сирії, ймовірно прибув з окупованого Криму, – ЗМІ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна