У Харкові розгромили офіс проросійської організації. ФОТО

 

Невідомі у понеділок, 7 травня, розгромили в Харкові офіс проросійської організації “Трудова Харківщина”, у якому був облаштований “Музей радянського періоду”. Про це повідомляє УНІАН із посиланням на голову “Трудової Харківщини” Павла Тищенка.

За словами Тищенка, близько 15:15 в офіс, розташований у Палаці Праці, увірвалися близько 20 молодих людей. У цей час всередині нікого не було, тож нападники вибили двері та розгромили приміщення, де був обладнаний “Музей радянського періоду”.

Тищенко зазначив, що ніхто не постраждав, збитки поки не оцінювалися, на місці працює поліція. Поліція повідомила, що інформація про подію надійшла до чергової частини Шевченківського райвідділу близько 16:35. За вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група. Інформація про подію внесена до Журналу єдиного обліку правопорушень. Поліцейські здійснюють огляд місця події та опитують свідків.

1 травня близько 150 активістів “Трудової Харківщини” провели мітинг і ходу центром міста. Учасники заходу вимагали відставки влади. Організація вважається ідейно близкою до забороненої Компартії України.

 

 

Наслідки нападу на офіс. Фото прес-служби поліції

Наслідки нападу на офіс. Фото прес-служби поліції

Читайте також:

Київське Россотрудничество розгромили вдруге за два дні. Дісталося й банкам РФ. ФОТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна