Сили спецоперацій ЗСУ замовили соцопитування в Криму, на Дону й Кубані

 

Центр інформаційно-психологічних операцій Міноборони України оголосив тендер на проведення соціологічного опитування жителів Південного федерального округу Росії та окупованого Криму в рамках дослідження “Соціокультурна сегментація населення ПФО РФ”. 

Як передає “Новинарня“, про це повідомляється на сервісі публічних закупівель Prozorro.

Військова частина А4398, що дислокується в Броварах Київської області, замовила опитування громадської думки жителів Південного федерального округу Російської Федерації (до якого окупаційна влада включила анексований Крим) у вигляді комплексного соціологічного дослідження.

Як відомо, в/ч А4398 – це 72-й центр інформаційно-психологічних операцій Сил спецоперацій ЗСУ (72 ЦІПСО ССО), раніше – ВМС ЗСУ.
Один з останніх осередків опору ВМС України російським окупантам у 2014 році в Севастополі. Частина трималася до 23 березня, надалі була передислокована на “материк”, введена до ССО.

Кінцевий строк подання тендерних пропозицій – 18 травня 2018 року.
Строк надання послуги – з червня до кінця грудня 2018 року.
Орієнтовна вартість – 1,6 млн. гривень. Критерій визначення переможця – нижча ціна.

Зазначено, що соцопитування має включати проведення не менше 20 фокус-групових дискусій і 2 тисячі інтерв’ю face-to-face вдома у респондента.

Предмет дослідження – потенціал активності жителів південних регіонів РФ і ступінь їх впливу на соціально-політичну ситуацію в регіоні.

Мешканцям чотирьох російських регіонів (Адигеї, Республіки Калмикія, Краснодарського краю, Ростовської області) та анексованого Криму планують ставити питання, чи задоволені вони чинною владою РФ, чи влаштовують їх робота цивільної та адміністративної систем в регіоні, уточнять такі дані, як рівень доходу, стать, вік, освіта, національність, професія, сімейний стан і статус та ін.

Читайте також:
Скоротилося число росіян, які шукають зовнішніх ворогів

Росіяни стали краще ставитися до України, а українці – гірше до Росії. СОЦІОЛОГІЯ

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна