У СІЗО Кривого Рогу помер головний фігурант справи про смертельну ДТП

 

Олександр Волков, якого підозрюють у вчиненні резонансної аварії в Кривому Розі, помер у місцевому слідчому ізоляторі. Про це у “Фейсбуці” повідомив народний депутат Костянтин Усов, передає “Новинарня“.

Нардеп додав, що у 68-річного чоловіка була термінальна стадієя раку.

“Але повні обставини смерті наразі встановлюються”, – зазначає він.

Олександр Волков

Як повідомляла “Новинарня“, близько 6-ї години ранку 17 квітня у Кривому Розі Дніпропетровської області внаслідок зіткнення автомобіля Маzdа, маршрутки та автобуса, який перевозив співробітників комбінату “АрселорМіттал”, 8 людей загинули (усі – із розбитої маршрутки)). До лікарні спершу було госпіталізовано 15 осіб.
Легковик Mazda спершу врізався у маршрутку, її відкинуло на зустрічну смугу під колеса автобуса “Арселор Міттал”.

За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу (“порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатація транспорту особами, які керують транспортними засобами”).

Того ж дня поліція повідомила про підозру водію автомобіля Маzdа, який спричинив смертельну ДТП. Це 67-річний чоловік, який віз сина на вокзал і поспішав.
20 квітня рішенням суду його взято під варту без права внесення застави.

18 квітня у Кривому Розі було оголошено день жалоби. Того дня в лікарні помер ще один (дев’ятий) потерпілий в аварії, 25 квітня – десятий, а 29 квітня – одинадцятий.

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна