Тих, хто приховує статки, позбавлять субсидій, – Рева

 

Незабаром органи соціального захисту населення почнуть інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо нової програми житлових субсидій. Також вони нагадають окремим категоріям отримувачів про необхідність подання нової заяви та декларацій. Про це заявив міністр соціальної політики України Андрій Рева під час селекторної наради з представниками низки відомств та місцевої влади, передає “Укрінформ“.

“Слід зазначити, що необхідно також повідомити про непризначення субсидій на наступний перід громадянам, у яких загальна площа житлового приміщення перевищує 120 кв.м для квартири і 200 кв.м. для індивідуального будинку, крім дитячих будинків сімейного типу та прийомних сімей чи родин, в яких не менш як рік проживає троє і більше дітей”, – додав міністр.

На субсидію з наступного опалювального сезону не зможуть розраховувати особи, які приховують статки, мають великі будинки чи квартири або ж мають тіньову зайнятість. Точніше – власники великих квартир понад 120 кв.м, будинків площею понад 200 кв.м та нових автомобілів віком до 5 років втратять право на субсидію.

Читайте також:

Міністр соцполітики Рева пообіцяв не підвищувати пенсійний вік десять років

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна