Найєма обурив домашній арешт для його кривдників

 

Народний депутат України Мустафа Найєм прокоментував рішення суду про домашній арешт для молодиків, що днями напали на нього. Відповідний пост він написав у “Фейсбуці”.

“Друзі, я продовжую дякувати вам за підтримку і разом з вами перебуваю в шоці від рішення суду. Вважаю запобіжний захід у вигляді домашнього арешту неадекватним”, – заявив Найєм.

У якості аргументу на користь взяття затриманих під варту він наводить втечу одного з нападників за кордон. Крім того, Найєм критикує прокурорів у цій справі, вважаючи їхню роботу непрофесійною – мовляв, вони не підготувалися до засідання суду належним чином.

“Чим суд аргументував своє рішення поки невідомо, оскільки повного тексту ухвали ще немає. Наскільки я розумію, зараз прокурори готують апеляцію на всі три ухвали, і на це у них є п’ять днів”, – додає автор допису.

Як повідомляла “Новинарня“, народного депутата Мустафу Найєма (БПП) 30 квітня побили на Бессарабській площі в центрі Києва, зламавши йому щелепу. Інцидент стався внаслідок конфлікту на дорозі. Поліція затримала трьох учасників нападу, ще одного оголосили у розшук. Він виїхав з України (літаком на Баку). Зазначалося, що кривдники нардепа – молоді люди чеченського походження. Одному з затриманих суд призначив цілодобовий домашній арешт, ще двом – нічний.

Читайте також:
Депутату Найєму зламали щелепу в центрі Києва

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна