В Одесі згоріло кафе “ВДВ”. ВІДЕО

 

У вівторок, 1 травня, в одеському районі Черемушки, у центрі парку Горького, згоріло кафе під назвою “ВДВ” (назване на честь десантних військ СРСР).

Як передає “Новинарня” з посиланням на ДержНС, заклад спалахнув приблизно о 16:20, а о 18:30 пожежу загасили. Жертв і постраждалих немає.

Площа пожежі становила близько 300 квадратних метрів. На місці події працювали 14 одиниць пожежної техніки та 46 чоловік особового складу ДСНС.

“Гасіння пожежі було ускладнено проходженням високовольтних ліній електромереж над дахом, а також обладнанням приміщень кафе легкозаймистими матеріалами. Завдяки оперативним діям рятувальників пожежа о 17:14 була локалізована та о 18:29 повністю ліквідована… Не допущене розповсюдження вогню на розташовані поруч прибудови і павільйони”, – інформує прес-служба ДСНС Одеської області.

Фото: ГУ ДСНС в Одеській області

В результаті пожежі постраждав також зал ігрових автоматів, що примикає до кафе – вогонь знищив десять автоматів, зазначає “Думська”.

Повідомляється, що при гасінні пожежі спершу були проблеми з гідрантами. Щоб отримати достатню кількість води для гасіння пожежі, довелося підняти тиск в системі.

Читайте також:
Одеський суд виніс вирок виховательці у справі про пожежу в таборі “Вікторія”

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна