В Одесі затримали банду, яка до смерті закатувала американського пастора

 

Одеська поліція затримала трьох зловмисників, які катували і вбили громадянина США азіатського походження – протестантського пастора.

Про це повідомляє “Думська” з посиланням на ГУ Нацполіції Лжещини.

“Зловмисники прийняли пастора однієї з протестантських церков за міняйла з ринку “Сьомий кілометр”. Вони увірвалися до нього в квартиру і жорстоко катували священика, вимагаючи показати схованку з грошима, якої, насправді, не було”, – розповіли виданню в поліції.

Зазначається, що всі троє затримані. Один із них є далеким родичем відомого кримінального авторитета Антимоса і перебуває в розшуку за підозрою в розбійному нападі, інший – під домашнім арештом за ДТП, у третього поки проблем з законом не було.

Подію кваліфікували за ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України (“умисне вбивство”). Трійці загрожує довічне ув’язнення.

Читайте також:
Стріляли в одеського активіста Стерненка: затримані двоє

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна