Eurasia Airshow 2018 у Туреччині: увага прикута до українських літаків. ВІДЕО

 

Туреччина вперше проводить масштабне авіашоу. Eurasia Airshow 2018 проходить у місті Анталія із 25 по 29 квітня.

Чи не найбільша увага – до українських літаків ДП “Антонов”. На статичній стоянці та у програмі демонстраційних польотів демонструються середні транспортні літаки Ан-178 та Ан-77.

Під час виставки запланована низка зустрічей та переговорів із представниками урядових структур, промислових підприємств та авіаперевізників Туреччини та інших країн з метою обговорення напрямків співробітництва за програмами середнього транспортного літака Ан-178, сімейства регіональних пасажирських літаків Ан-148/Ан-158, перспективного військово-транспортного літака короткого зльоту та посадки Ан-188, безпілотних авіаційних комплексів.

…Ан-178 швидко здійнявся в повітря та попрямував до узбережжя Середземного моря. На його борту – з десяток офіцерів турецької армії та поліції, йдеться в сюжеті ТСН.

Слідом до старту підготувався концепт Ан-77, пілоти якого навмисно викотилися ледь не на середину злітної смуги – їм важливо показати, який короткий розбіг у літака. Велетню знадобилося лише 350 метрів, щоб відірватися від землі.

Журналістам вдалося отримати відео з кабіни цього літака у польоті – ледь не бойові розвороти, мінімальна швидкість над відвідувачами виставки, гірка і фірмове приземлення “по-антоновськи” – по крутій глісаді.

За 40 хвилин на аеродром повертається Ан-178. З літака сходить командувач турецької жандармерії, яка є потенційним замовником українського літака, не приховує, що машина йому сподобалася.
“Дуже хороший! Потрібен будь-якій армії!” – заявив він.

Ділові переговори розпочнуться в четвер, 26 квітня. Початок уже непоганий – перше турецьке авіашоу “Євразія” відкривали саме українські літаки.

Читайте також:
У Росії на авіашоу розбився літак. ВІДЕО

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна