Міністр оборони підняв зарплату військовим льотчикам

 

Міністр оборони Степан Полторак підписав наказ про підвищення грошового забезпечення військовослужбовцям, які входять до льотного складу Збройних сил України, встановивши надбавку за виконання особливо важливих завдань.

Як передає “Новинарня“, про це генерал армії Полторак повідомив увечері 24 квітня на своїй сторінці у “Фейсбуці”.

“Виконуючи доручення президента Петра Порошенка, щойно підписав наказ про підвищення грошового забезпечення військовослужбовцям, які входять до льотного складу ЗС України, встановивши 100% надбавку за виконання особливо важливих завдань”, – заявив міністр.

Так, грошове забезпечення командира бригади підвищено з 17 тис. грн до 28 тис. грн; командира ескадрильї – з 13 тис. грн до 21 тис. грн, льотчиків – із 12 тис. грн до 17 тис. грн.

Підвищення грошового забезпечення відбудеться у травні 2018 року.

“Зазначене рішення сприятиме підняттю престижу професії військового льотчика та покращенню соціального захисту льотного складу ЗС України”, – підкреслив міністр.

Читайте також:
В Міноборони показали, як саме зросла платня в ЗСУ у 2017 році.
ІНФОГРАФІКА

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна