Доба на фронті: 59 обстрілів, двоє поранених

 

Минулої доби, 15 квітня, російсько-окупаційні війська здійснили 59 обстрілів позицій Збройних сил України.
Про це йдеться в ранковому зведенні прес-центру штабу АТО.

На Донецькому напрямку із заборонених Мінськими угодами 120-мм мінометів противник відкривав вогонь по оборонцях Павлополя, Лебединського та Новотроїцького, а з мінометів калібру 82 мм були обстріляні захисники Пісків та Павлополя.
Із гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї вогонь вівся на укріпленнях ЗСУ в районі Авдіївки, Кам’янки, шахти “Бутівка”, Верхньоторецького, Піщевика, Широкиного та Гнутового.
Крім цього, озброєння БМП ворог застосував по українських опорних пунктах поблизу Пісків і Талаківки, великокаліберні кулемети – під Опитним, стрілецьку зброю – в районі Славного, Березового та Лебединського, а неподалік Новотроїцького вівся снайперський вогонь.

На Луганському напрямку агресор застосував 120-мм міномети по оборонцях Луганського, Троїцького та Світлодарська. Крім цього, поблизу Луганського та Світлодарська бойовики вели вогонь із 82-мм мінометів, неподалік Новолуганського та Новгородського – із гранатометів та великокаліберних кулеметів, а з озброєння БМП – під Луганським і Троїцьким.

Унаслідок ворожих обстрілів один український захисник зазнав поранення, ще один наш воїн – отримав бойове травмування. Постраждалих військовослужбовців доправлено до лікувальних закладів та надано необхідну медичну допомогу.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна